ADANA / SEYHAN - Cebesoy İlkokulu

İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR

Öğrencilerimizde Yardımlaşma Bilincini Oluşturma, Yetim ve İhtiyaç Sahibi İnsanlara Karşı Sorumluluklarımızın Farkında Olmak ve Din, Dil, Irk Ayrımı Gözetmeksizin İnsani Değerler Etrafında Birleşebilen Kalpler İnşa Etmek Amacıyla Okulumuzda İHH İnsani Yardım Vakfı İle M.E.B Arasında İmzalanan İyilikte Yarışan Sınıflar Projesini Gerçekleştiriyoruz.

Projeye destek olmak isteyen sınıflar, okul idaresinin bilgisi dâhilinde öğretmenleri aracılığıyla yetim sponsoru olmak için başvuruda bulunabiliyor. Yetim Sponsorluk Formu elden teslim edilebildiği gibi, İHH web sayfası üzerinden de doldurulabiliyor.

“İHH İnsani Yardım Vakfı, uzun yıllardır yetimlere yönelik yardım çalışmaları düzenliyor. İHH, yetimlere yönelik yardım çalışmaları kapsamında, 120 ülkedeki 1 milyondan fazla yetime dönemsel yardım ulaştırırken, Türkiye ile birlikte 45 ülkede ve Türkiye’de 80 şehirde bulunan 136 bin 269 yetime her ay düzenli destek oluyor. Vakıf, 12 ülkedeki 42 yetimhane,1 yetim eğitim merkezi ve 1 eğitim kampüsü ile de yetimlere sahip çıkıyor.”

05-03-202405-03-202405-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 13:55 - Görüntülenme: 115