ADANA / SEYHAN - Cebesoy İlkokulu

Etiket Sonuçları: CEBESOY

Nis

"Egemenlik Ulusundur. Türkiye Büyük Millet Meclisinden başka hiç bir makam, ulusun alınyazısında etkin olamaz." Kemal ATATÜRK. (23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı)

Cebesoy İlkokulu, STEM Projeleri, Kurum Logosu

STEM Projesi

Mrt

Türk Filatesinin tanıtımı ve yaygınlaştırılması,Filatenin geniş kitlelere ulaştırılması,Pul ve Pulculuğun anlatılması amacıyla  ülkemizde 81 ilde 81 okulda ''81 Filateli Sınıf ''Projesi kapsamında pilot okul seçilen Cebesoy İlkokulunda proje tanıtımı yapıldı.

Mrt

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı itibari ile kademeli olarak uygulanacak olan okul öğrenci kıyafetleri tasarımları ve özellikleri ilgili mevzuat doğrultusunda 30/03/2022 tarih Perşembe günü itibari ile belirlenmiş olup okul paydaşlarımıza ve kamuoyunun bilgisine sunulumuştur.

/meb_iys_dosyalar/01/01/724636/dosyalar/2022_03/31225914_FORMA-DETAY.docx